Bloemboutique Ton Hofman

Bloemboutique Ton Hofman is gevestigd in de Frederikstraat, een van de gezelligste winkelstraten van Den Haag.  Vera en Ton Hofman zijn allebei gediplomeerde bloemisten. Voordat ze in 1984 een eigen zaak begonnen, werkten ze jarenlang in de meest gereputeerde bloemenzaken van Den Haag. Intussen staan ze zelf al haast 30 jaar garant voor vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit. Zins enige is hun dochter Kim (ook gediplomeerd bloemiste) het team komen versterken, dus je kunt nu echt spreken van een echt familie bedrijf!

Bloemboutique Ton Hofman is gespecialiseerd in het maken van boeketten en allerlei soorten bloemwerk voor speciale gelegenheden, zoals bruidsboeketten, rouwstukken, tafelversieringen, verjaardagsboeketten en jubileumboeketten. Wij beschikken bovendien over de knowhow en de visie om uw huis of feestzaal voor elke gelegenheid te decoreren. Verder verzorgen we bloemabonnementen voor bedrijven en particulieren. Aarzel niet om te informeren naar deze mogelijkheid om uw kantoor of woning door ons te laten opfleuren.

Onze bloemen worden aan huis bezorgd door onze eigen bezorgdienst. We bezorgen zelf in Den Haag e/o. In de rest van Nederland en in het buitenland verzorgen wij uw bloemengroet met Euroflorist.