Nieuws

Sinds een paar weken komt Marjolijn Engelsman, ‘teken juf’,  iedere donderdagmiddag naar het Juliana Kinderziekenhuis, om tekenlessen te geven aan de kinderen op de Cystic Fybrosis-polikliniek.

vlnr Gijs ter Kuile, Jan Nuijten, Barbera Boissevain, Loek van Vliet, Heleen Rijkens, Frederique Hofstede

Zondag 21 juni was het Internationale Yoga Dag. Op deze dag verzorgde Max Health Club samen met 15 andere yogastudio’s een yogaworkout voor een goed doel: het Juliana Kinderziekenhuis.

Koningin Máxima opent het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis op de Leyweg. Zij krijgt daarbij hulp van twee patiëntjes.  

Binnenkort verhuizen we van het huidige pand aan de Sportlaan naar het grote Hagaziekenhuis aan de Leyweg in Den Haag.

Op vrijdag 12 juni 2015 opent Hare Majesteit Koningin Máxima in het HagaZiekenhuis het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis (JKZ), gevestigd op locatie Leyweg 275 in Den Haag.

Veilingmeester Eppo van Nispen tot Sevenaer wervelt bij het slotstuk van het boekenbal door het clubhuis en spekt de kas voor het goede doel in een razend tempo naar meer dan € 5.000!                                    

Afgelopen zondag 19 april is de eerste editie van de Juliana Kinder Ziekenhuis Classic & Sportscar

Namens alle kinderen van het JKZ heel veel dank voor het mooie initiatief van de Bosbeskapel, Abdijkerk en Shalomkerk. Van het mooie bedrag zullen knutselspulletjes voor de patiëntjes aangeschaft kunnen worden. Nogmaals dank! 

Afgelopen zaterdag vond er een uniek evenement plaats voor het Kurhaus Hotel in Scheveningen.

Wij kijken terug op een geslaagde eerste editie van ‘Spinning op het Plein’ in Den Haag waarvan de gehele opbrengst naar de kindvriendelijke inrichting van het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis gaat. 

Ronde Tafel 123 uit Den Haag heeft namens de Stichting Vrienden JKZ tijdens haar jaarlijkse benefietavond 32.123 euro opgehaald voor het nieuwe Juliana Kinderziekenhuis.

Het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) verhuist in het voorjaar van 2015 naar de nieuwbouw aan de locatie Leyweg. Voor extra voorzieningen die het verblijf van het zieke kind veraangenamen, is op 6 juni 2014 een sponsorcampagne gestart.

DEN HAAG - De ANWB en het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag starten een actie om het grote aantal kinderen terug te dringen dat met een voet tussen de spaken van een fiets komt. Jaarlijks gaat het om 2800 tot 4600 kinderen, die behoorlijk ernstige verwondingen oplopen.

Onverwachte giften maken ons zo blij en zo dankbaar! Vorige week hebben wij van IKEA Delft meer dan 500 kleine, lieve knuffeltjes gekregen voor de kinderen die naar de prikpoli in het Juliana Kinderziekenhuis komen.

"Een Ziek kind moet zoveel mogelijk kind kunnen blijven"

Ronde Tafel 123 heeft het genoegen u uit te nodigen voor de 25e lustrumeditie van haar jaarlijkse benefiet avond op zaterdag 21 juni vanaf 18:30 in het Crowne Plaze Hotel in Den Haag.

U begrijpt dat ons een enorme uitdaging wacht om van het nieuwe ziekenhuis een warme, geborgen plek voor kinderen te maken, waarbij wij een (heel) groot beroep op u zullen gaan doen om de benodigde projecten, ruimtes, aankleding en speeltoestellen te kunnen bekostigen.

Bekijk de foto's van de benefietvoorstelling DE VIER VROUWEN VAN WILLEM VAN ORANJE. Meer foto's van de benefietvoorstelling (inclusief foto's voorafgaand aan de voorstelling van de cast) zijn hier te vinden:

De benefietvoorstelling ‘Willem van Oranje en zijn vier vrouwen’ is geïnitieerd door de Stichting Vrienden van het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ).

De jongens en meisjes van High Attention Webservices zijn altijd in voor een goede grap. Bedrijven en mensen die een bijdrage leveren aan de doelen van Vrienden van het JKZ kiezen vaak voor een serieuze inslag.

Tim de Groot 12 jaar oud uit Wassenaar heeft dit jaar (als 11-jarige) de 4 x 30 km gelopen tijdens de Nijmeegse vierdaagse. Samen met zijn ouders, opa en broer Luc. Wandelervaring zit in de familie want vader liep reeds voor de 8e keer opa voor de 3e en broer Luc voor de 2e maal.