Tim loopt voor het Juliana Kinderziekenhuis

Op 20 januari 2008 heeft Tim de Groot een ademstilstand gekregen bij jullie op de eerste hulp afdeling. Hij was daar al, omdat hij een pseudokroep had. Dit had hij heel regelmatig, maar het leek nu anders. Dat bleek dus ook wel.

Hij is heel goed geholpen. Hij kreeg een tube in en heeft een aantal dagen op de ic van het Sophia-kinderziekenhuis gelegen. Dit alles bleek later door allergie voor heel veel levensmiddelen veroorzaakt te zijn.

Tim mag dit jaar voor het eerst meedoen met de vierdaagse van Nijmegen. Wij, vader en moeder, doen hier al een paar jaar aan mee. Zijn broer Luc en Opa vorig jaar voor het eerst. Nu is het tegenwoordig heel gewoon bij de vierdaagse voor een goed doel te lopen en hier sponsors voor te zoeken. Toen Tim aangaf mee te willen doen zei hij gelijk dat hij dan wel voor het kinderziekenhuis wilde lopen.

Moeder Nicole: "Wij vroegen aan hem, voor welk ziekenhuis hij dan wilden lopen. Hij heeft natuurlijk in die tijd in twee ziekenhuizen gelegen. Zonder na te denken zei hij: het ziekenhuis dat mijn leven heeft gered. Dat is dus het Juliana kinderziekenhuis."

Het is een plan van Tim. Het gezin en Opa gaan natuurlijk ook meedoen. Ze lopen met vader Marco, broer Luc, opa Hans en moeder Nicole. Zo proberen ze zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Juliana Kinderziekenhuis. Je kunt hun vorderingen volgen op hun eigen Facebookpagina https://www.facebook.com/timsponsortjkz