JKZ Classic & Sportscar Rally, zondag 19 april 2015

Onder het motto ‘Jij een geweldige dag, zij een geweldig ziekenhuis’, vindt op zondag 19 april de eerste editie van de JKZ Classic & Sportscar Rally plaats. Chrome, The Exclusive Driving Experience organiseert deze rally ten behoeve van de Stichting Vrienden van het JKZ. Inschrijven is nog mogelijk!

De rally start en eindigt bij spraakmakende Haagse locaties. Een goed gevuld programma van 10 tot 18 uur staat garant voor een onvergetelijke dag. De opbrengsten van de rally komen ten goede aan de inrichting van het nieuwe JKZ.

Aanleiding voor de organisatie van deze rally is de verhuizing van het Juliana Kinderziekenhuis naar de nieuwbouw op locatie Leyweg. Voor de meeste kinderen is een ziekenhuisopname een ingrijpende ervaring; een moeilijke periode vol onzekerheid en spanning. Stichting Vrienden van het JKZ heeft als doel het Juliana Kinderziekenhuis te ondersteunen, zodat het verblijf van de zieke kinderen zoveel mogelijk veraangenaamd wordt. Een plezierig verblijf heeft een positief effect op het herstel van de zieke kinderen, zodat zij eerder naar huis kunnen en weer gewoon kind kunnen zijn.

Schrijf je snel in

De inschrijfgelden voor deze rally à € 495,- per team komen geheel ten goede aan de inrichting van het nieuwe JKZ. De rallykosten worden gedekt door sponsoren. Er kunnen nog een paar auto’s meedoen, dus schrijf je snel in!

Het deelnameformulier vind je hier

Aanmelden of meer informatie aanvragen kan via: info@jkzrally.nl t.a.v. Eric van der Maarel.