Comité van Aanbeveling

Marcella Mesker (voormalig prof- tennisspeelster) is Commercieel directeur bij The Hague Open (Siemens Open), eigenaar van Marcella Mesker Tennis, tenniscommentator bij NOS Studio Sport en Sport 1 en voormalig tenniscommentator bij BNR Nieuwsradio.

Sinds 1984 is Ferry Mingelen (1947) eindredacteur en presentator van Den Haag Vandaag en presenteert hij om de week NOVA Politiek. Ferry is getrouwd en vader van 4 kinderen.

Bas van Werven, van beroep presentator, was tot 1 september 2010 de vaste stem van het ochtendspits-programma 'On The Move' op BNR Nieuwsradio.

Bart Chabot is een Nederlands dichter en schrijver. Hij is tevens de biograaf van Herman Brood. Chabot begon zijn middelbare schoolcarriere op de HBS. Hij werd verwijderd van de HBS en kwam op de MULO terecht.

Marleen Zuijderhoudt is naast moeder van 4 kinderen een succesvolle zakenvrouw en eigenaresse van C.P.M (Communicatie Projecten Management) gevestigd in Den Haag.

Frits Huffnagel stapte per 18 mei 2011 op als gemeenteraadslid, om zich te kunnen concentreren op zijn eigen bedrijf: Frits Huffnagel, Citymarketing & Communicatie. Daarmee kwam een eind aan een periode van twaalf jaar waarin Huffnagel bijna onafgebroken politieke functies vervulde.

Peter Arensman, founder van BAS Consultancy en al vier jaar trouwe VriendSponsor van de Stichting Vrienden van het JKZ. Dit jaar is hij toegetreden tot het Comité van aanbeveling.

“Kinderen horen niet in een ziekenhuis. Dat weet iedereen. Als zij toch in het ziekenhuis belanden, zijn er nog maar twee dingen die tellen. Één: het verblijf moet zo kort mogelijk duren. Twee: voor zo lang als het duurt, moet het zo plezierig zijn als in die omstandigheden mogelijk is.

Peter Paul de Vries is sinds september 2008 CEO van de beursgenoteerde investeringsmaatschappij Value8 NV.